4×4 – The Fellowship of the Dance | 29 januari

4×4 – The Fellowship of the Dance

Wandel langs vier makers door het Oude Centrum van Den Haag.

Het spannende locatieproject 4×4 vindt dit jaar voor de derde keer plaats en laat je de stad Den Haag wederom op geheel onorthodoxe wijze ervaren. Dit keer leidt de wandelroute door het Oude Centrum; een dynamische en grootstedelijke wijk vol geschiedenis, creativiteit en ondernemerschap. Een diverse groep choreografen en kunstenaars zijn uitgenodigd om voorstellingen te creëren voor vier speciale locaties. Laat je meevoeren op deze ontdekkingstocht, waar je dicht bij de artiesten komt en een uitdagend nieuw perspectief krijgt op dans en dit bruisende stadsdeel in ontwikkeling.

Startpunt

ICX – The Smart Citizens Institute
Stille Veerkade 19, Den Haag
duur: ca. 2,5 uur

Programma wijziging

Op donderdag 9 februari wordt de solo van Rutkay Özpinar vervangen door de solo Coordination van Shailesh Bahoran, gemaakt en gedanst door Zahira Suliman.

The future devouring the past
concept, regie Dimitri NieuwenhuizenMarijke Cobbenhagen | choreografie Lukáš Timulak | dans Davidson JaconelloEma Yuasa | technische realisatie LUSTlab

LargoSlow Rise
performer, filmmaker Karel van Laere

Blood
choreografie Shailesh Bahoran | dans Eddy Vidal, Ramos Vidal | Blood is een coproductie van ISH en Korzo

Recognition of the Species
choreografie, dans Rutkay Özpinar

Coordination
choreografie Shailesh Bahoran | dans Zahira Suliman | Coordination is een productie uit Korzo’s succesvolle jongerentraject Crosstown

4×4 is een Korzo productie i.s.m. de locaties en de partners ISH, Lustlab en ICX en wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, Prins Bernhard Cultuurfonds met bijdragen aan de voorstellingen van Fonds Podiumkunsten, The Art of Impact, Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, The Taipei Artist Village, MILLK, Theater aan het Spui en Stroom Den Haag.

Vanaf een half uur voor aanvang is er een kassa aanwezig op het startpunt waar de laatste kaarten gekocht kunnen worder.
Hier is tevens een drankje te koop.